Meet Kate stoptNa 10 jaar heeft Meet Kate besloten haar projecten volledig over te dragen aan de Ghanese organisatie, precies zoals wij altijd voor ogen hebben gehad.

Afsluiting

Op 27 april 2017 vierde Stichting Meet Kate haar 10-jarig jubileum. Op deze dag stopt ook de Nederlandse tak van Stichting Meet Kate en hebben wij alles overhandigd aan de Ghanese organisatie. De projecten gaan zelfstandig door, zoals Meet Kate altijd al voor ogen had.

Als dank aan al onze donateurs, volgers, vrienden en familie hebben wij een eind documentaire gemaakt; Een overzicht van 10 jaar projecten in Ghana.

Wij willen iedereen bedanken die ons gevolgd en gesteund hebben dit decennium. Wij zijn trots op wat we allemaal hebben bereikt en dat de projecten zelfstandig door kunnen.

Met speciale dank aan onze ambassadeurs: Peter R. de Vries en Veronica van Hoogdalem en de makers van deze prachtige documentaire: Bas Ackermann en Martijn Melis.

Bedankt!

Kelly, Muriel, Myrthe, Nienke en Kiymet
Stichting Meet Kate
27 april 2007 - 27 april 2017

Ik investeer mee (100% naar Meet Kate)

Donateursformulier

Ik doneer eenmalig via Ideal of Creditcard (90% naar Meet Kate)

Ik maak liever handmatig een donatie over (100% naar Meet Kate)

Dat kan natuurlijk ook. Maak je bedrag over naar:

Informatie

De laatste automatische incasso's zijn reeds uitgevoerd. 

De rekening van Stichting Meet Kate blijft open tot 30 juni 2017, na deze dag kunnen er geen donaties meer worden gemaakt aan de projecten via de Nederlandse stichting. Alle overgebleven donaties op de Nederlandse rekening worden naar Ghana gestuurd waar een schoolfonds wordt opgezet om het schoolgeld van de 26 'Meet Kate' kinderen te blijven betalen tot het einde van de middelbare school.

Je kunt wel rechtstreeks doneren aan Meet Kate Ghana: 

Meet Kate Foundation
First National Bank Ghana
Swift Code: INCEGHAC
Bank Account: 902 001 40002
Location: Agona Swedru

De website van Meet Kate blijft nog tot Juni 2018 online en de Facebook pagina zal worden gemanaged vanuit de Ghanese projecten. 

Vul onderstaande gegevens in

Waar wil je jouw talent voor inzetten?

 
 

Wil je je kennis en mening delen in Ghana?
Neem dan contact op met ons bestuur