BestuurswijzeHoe werken we?

In de afgelopen jaren hebben het Nederlandse en Ghanese bestuur een goede band opgebouwd. Cultuurverschillen worden overbrugd door op gelijk niveau in gesprek te gaan en elkaars visie te respecteren. Oprichter en co-directeur van het Ghanese bestuur Kelly de Vries woont en werkt in Ghana. Zij is de spil in het contact tussen beide besturen en bezoekt de projecten twee keer per maand.

Het vertrouwen voor het uitvoeren van de projecten ligt bij de lokale begeleiders in Ghana. Zij nemen het initiatief en worden op de achtergrond ondersteund door de besturen door middel van advies en financiële hulp. 

Het bestuur in Nederland komt ieder kwartaal bij elkaar tijdens de bestuursvergaderingen. Zowel voorzitter Myrthe Oostenbach als co-directeur Kelly de Vries voorzien de volgers en donateurs dagelijks van de laatste updates via de sociale media en de maandelijkse nieuwsbrief. 

We delen graag onze successen en ervaringen met jou. Deze vind je dan ook, samen met de uitgaven en inkomsten van de stichting, terug in ons jaarverslag. Deze jaarverslagen zijn voorzien van jaarrekeningen met een controleverklaring gesponsord door accountantskantoor Accsal. Lees het jaarverslag inclusief de jaarrekening van 2013 hier en lees hier het jaarverslag van 2014, plus hier de jaarrekening van dat jaar. Benieuwd naar eerdere jaarverslagen of andere officiële documenten? Neem contact met ons op! 

 

 

Bedankt!

Na 10 jaar stopt Meet Kate.

Lees meer