Projecten

De projecten van Stichting Meet Kate bevinden zich in het zuiden van Ghana: om precies te zijn in de middelgrote plaats Agona Swedru en in het kleine buurdorpje Ekwamkrom. Alle projecten zijn ontstaan uit lokale initiatieven en dromen, en worden geleid door Ghanese werknemers. Met ieder project streven we naar financiële onafhankelijkheid binnen vijf jaar. 
 

Onderwijsprojecten

Onderwijs is de belangrijkste schakel naar een zelfredzame toekomst. De aandacht van de projecten van Stichting Meet Kate ligt al sinds het begin op de ontwikkeling van kinderen. Onderwijs en onderdak zijn hierbij onmisbare componenten. Lees over het kinder(t)huis, het kinderdagverblijf en de basisschool en ontdek hoe Stichting Meet Kate investeert in de toekomst. 

Kinder(t)huis

Kinderdagverblijf

Basisschool

Scholarshipprogramma

Zelfredzaamheidsprojecten

Duurzaamheid en zelfredzaamheid: twee populaire termen die momenteel onlosmakelijk verbonden zijn met ontwikkelingssamenwerking. Zeker in een land met een opkomende en groeiende economie als Ghana, is het van belang om de lange termijn in het vizier te houden. Door kortstondige hulp om te zetten in investeringen van lange duur hopen we hierop in te spelen.

Kippenboerderij

Cacaoplantage

Duurzaamheid in onderwijsprojecten

 

 

 
 

Bedankt!

Na 10 jaar stopt Meet Kate.

Lees meer