De oprichters

In haar jeugd reisde Kelly de Vries naar verschillende Afrikaanse landen. Deze reizen maakten veel indruk op haar. Na haar studie besloot ze met eigen ogen te gaan ontdekken wat dit bijzondere continent te bieden heeft. 

Ook Muriel Koch deed in 2006 vrijwilligerswerk in Ghana. Samen met Kelly richtte zij Stichting Meet Kate op. Muriel is nog steeds actief binnen het Nederlandse bestuur.

Het Ghanese bestuur

Philomena is de achtertante van Kate. Haar droom om een thuis te ontwikkelen voor de behoeftige kinderen is uitgekomen. Philo is directrice van het tehuis en deel van het Ghanese bestuur.

Secretaris Steve is iemand op wie je kunt bouwen. Hij is flexibel en altijd in voor nieuwe ideeën: kortom een belangrijke kracht binnen het team.

Zeg je Meet Kate, dan zeg je Kelly en andersom. Kelly verloor haar hart aan Ghana en zet zich sindsdien bewonderenswaardig in voor de stichting. Sinds 2011 woont en werkt Kelly in Ghana.

Het Nederlandse bestuur

Myrthe Oostenbach is voorzitter van het bestuur in Nederland. De kinderen in Ghana hebben haar hart veroverd toen ze in 2011 als vrijwillger in Ghana was.

Muriel Koch is sinds dag één deel van Meet Kate. Zij is onze secretaris. Brainstormen en vertalen zijn haar ding.

Kiymet Schipper heeft een enorme liefde voor reizen en voor Afrika. Dit uit zich ook in haar studie: Kiymet volgt de master International Development Studies. Een waardevolle aanvulling voor ons bestuur. 

Penningmeester Nienke Mauritz woonde één jaar in Ghana en leerde daar Stichting Meet Kate kennen. Gek op kinderen (en zij op haar) besloot ze zich te blijven inzetten voor Meet Kate.

Ambassadeurs

Peter R. de Vries staat bekend om zijn sterke rechtvaardigheidsgevoel. Hij zet zich al jaren in als ambassadeur van Meet Kate. Ook is hij de vader van oprichtster Kelly.

De half Ghanese presentatrice Veronica van Hoogdalem is sinds 2012 onze trotse ambassadrice. Zij weet als geen ander een brug te slaan tussen beide landen.

Bedankt!

Na 10 jaar stopt Meet Kate.

Lees meer